Hodgson fornøyd med debutant

Roy Hodgson synes Christian Poulsen kom greit fra debuten mot Trabzonspor. Dansken forteller at han allerede begynner å finne seg til rette på Merseyside. Man City har et godt stykke igjen til Liverpools storhet.

Christian Poulsen debuterte for Liverpool mot Trabzonspor etter £5M-overgnagen fra Juventus. Roy Hodgson er selv fornøyd med danskens første opptreden i rødt, og mener 30-åringen vil bli en nyttig tilvekst.
- Jeg synes Christian var veldig god tatt i betraktning at han nesten ikke har spilt siden VM, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Han tok mye ansvar og så alltid etter å spille ballen fremover. Det er hyggelig at Kop kunne se at vi har fått en kvalitetsspiller i våre rekker. Vi vil trenge ham i løpet av sesongen ved siden av de andre store spillerne vi har.

Christian Poulsen har bare vært i Liverpool i en uke, men har allerede begynt å finne seg til rette.
- Organisasjonen her er noe spesielt i forhold til andre klubber jeg har vært i. Det er som en familie. De hjelper til mye. Vi føler oss virkelig velkomne. Vi har allerede funnet skole til barna, sier Poulsen til Sunday Telegraph.

Manchester City har kjøpt spillere for £130M i sommer, men Poulsen mener City har langt frem til Liverpool.
- Man kan ikke sammenligne Manchester City med historien til Liverpool og Manchester United. Det vil ta tid for City å få et gjennombrudd. I en klubb som Liverpool finnes det allerede historie, og man ønsker å bygge videre på det, sier Poulsen til Sunday Express.