Hodgson forventer bedre resultater

Liverpools manager tror de neste ligakampene vil medføre at de røde klatrer på tabellen. Han er enig med eierne i at resultatene ikke har vært gode nok, men er ikke bekymret for sin egen situasjon.

- De eneste lagene med bedre resultater enn oss i løpet av de siste fem eller seks siste kampene er Arsenal og Manchester United, hevder Roy Hodgson til tross for at hans mannskap har tapt de tre siste bortekampene mot Stoke, Tottenham og Newcastle. – Hvis du tar de siste fem eller seks siste kampene er vi helt oppe i toppen.

- De (eierne) har sagt det samme som jeg mener. Hvis en spør meg om resultatene denne sesongen er gode nok over de 17 kampene vi har spilt er de ikke akseptable, og det er ikke hva du forventer når du kommer til en klubb som Liverpool Football Club. Jeg må konstatere at “nei, dette er ikke akseptabelt og jeg forventer mye bedre”.

- Etter 17 kamper har ikke resultatene vært noe særlig. Vi har blitt reddet noe gjennom vårt spill i Europa. Vi har gjort det meget bra der. Det er noe jeg er fornøyd med siden vi ikke alltid har benyttet vårt antatt beste lag.

- Jeg forventer at de neste kampene vil bli bedre, sier Hodgson før kommende ligakamper mot Fulham hjemme, Blackpool borte, Wolverhampton hjemme og Bolton hjemme. – Jeg forventer at vi vil klatre på tabellen.

- Jeg har sett hva eierne hadde å si og de snakket meget godt for seg. Hvis en tar i betraktning av at det var et innringningsprogram, da greide de seg meget bra.

- Jeg har ingen frykt eller bekymringer. De nye eierne har vært veldig klare. De har sagt de vil være her på lang sikt og ønsker å være tålmodige. De er klar over at det vil ta tid og at vi ikke kan snu dette over natten. De er også klar over at det laget vi spiller med ikke er et lag jeg har hentet inn. Derfor er jeg ikke bekymret over min situasjon.

- Alt i forhold til eierne har vært hundre prosent positivt.