Hodgson forventer mer av Johnson

Roy Hodgson er skuffet over det Glen Johnson har vist på høyrebacken denne sesongen. Ingen selvfølge av Englands landslagsback kommer inn på laget igjen når han blir skadefri.

Roy Hodgson er ikke fornøyd med det Glen Johnson har vist denne sesongen. Høyrebackens form blir heller ikke bedre av at han for tiden er ute med en adductorskade. Martin Kelly har klart seg bra som vikar på høyrebacken, og vil nok også være i startoppstillingen mot Stoke i dag. Roy Hodgson antyder at Johnson ikke nødvendigvis vil gå rett inn på laget igjen når han blir friskmeldt.
- Han er Englands høyreback. Hvis han spiller som det, vil man forvente at han kommer tilbake på laget, forteller Roy Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Men da må han spille som Englands høyreback. For å være ærlig har han frem til nå ikke prestert veldig ofte på det nivået jeg forventer av ham.

- Du må stille ham spørsmålet: ”Tror du at du er i toppform og at du spiller som den beste høyrebacken i landet for din klubb?”

- Hvis han sier ja, så må vi være enig om at vi har ulike meninger. Hvis han sier nei, så må du stille spørsmålet: ”Hvorfor ikke?”