Hodgson gratulerer verdensmestere

Liverpool-manager Roy Hodgson gratulerer i dag de nybakte verdensmesterne Pepe Reina og Fernando Torres. Han er glad for bildet av Torres med Liverpool-skjerf og pokalen. Pepe Reina styrte feiringen som i 2008.

Liverpool har to verdensmestere i stallen, etter at Spania på søndag sikret seg sitt første VM-gull med seieren over Dirk Kuyt, Ryan Babel og Nederland i finalen. Fernando Torres og Pepe Reina er de første verdensmestrene de røde har hatt i stallen siden 1966 - selv om kverrulanter ofte kaster inn Bernard Diomède, som ble hentet inn i 2000 som regjerende mester etter 1998-gullet til Frankrike.

Roy Hodgson er stolt over å være manager for to som har vunnet VM-gull, og sender gjennom Liverpoolfc.tv sine gratulasjoner til de to spanjolene.

- Som Liverpool-manager er jeg stolt over at to av våre spillere kan omtale seg selv som verdensmestere i sommer, sier Hodgson.

- Dessverre så var det et lag som måtte tape finalen, og samtidig som jeg har sympati for de nederlandske guttene må jeg gratulere Fernando og Pepe. Å vinne VM er det største en spiller kan oppnå i internasjonal fotball, og du kunne se hva det betydde for begge spillerne så snart feiringen var i gang.

Torres ble i garderoben etter kampen avbildet med et Liverpool-skjerf rundt nakken samtidig som han holdt VM-troféet. Det var oppmuntrende bilder for røde supportere som frykter spilleren forlater klubben i sommer.

- Jeg tror man trygt kan si at bildene av Fernando i garderoben med VM-pokalen ble godt mottatt av våre supportere - men klubben kan være stolt av alle spillerne som spilte i verdensmesterskapet. Å ha fire spillere i finalen er en utrolig prestasjon, og jeg ser frem til å jobbe med dem når de kommer tilbake til Melwood etter ferien, avslutter Hodgson.

Vi husker alle hvordan Pepe Reina fullstendig tok over showet og var speaker da spanjolene feiret EM-gullet i 2008. Om du vil se det igjen, kan det sees her.  Da VM-gullet skulle feires gjorde han det igjen. Her er en link med engelsk tekst.