Hodgson håper å avslutte sterkt

Bare tre kamper gjenstår før man er halvveis i årets Premier League-sesong. Roy Hodgson håper at Liverpool kan avslutte sesongen sterkere enn man startet.

Syv poeng skiller Liverpool fra en plass blant de fire beste og Champions League-kvalifisering for øyeblikket. Det er denne avstanden som Hodgson håper at Liverpool skal spise opp og vel så det i løpet av vinteren og våren.

- Jeg håper vi kan nærme oss topp fire dersom vi fortsetter å spille like godt som vi har gjort den siste tiden. Men vi har gitt oss selv en veldig vanskelig oppgave med å ta igjen det tapte, så jeg foretrekker å ta en kamp av gangen og se hvor det bringer oss, uttaler manager Hodgson til Click Liverpool.

- Jeg hadde håpet på å være på øvre tabellhalvdel ved halvspilt serie. Det er vi for øyeblikket, legger han til.

Julen vil bli en avgjørende periode for utfallet av ligaspillet, med et tett kampprogram. Hodgson håper at avstanden opp til fjerdeplassen er ytterligere redusert innen det nye året ringes inn.

- Jeg håper at avstanden har skrumpet etter de fire neste ligakampene. Og så håper jeg vi kan gjøre en god andre halvdel av sesongen, slik at vi får sjansen til å spille oss inn blant de fire beste.

- Når du ligger nest sist etter sju kamper, har du gitt deg selv et enormt handicap. Det er bare 38 kamper i løpet av en sesong, og da er sju kamper en ganske stor andel av disse.