Hodgson har planen klar for å stoppe Bale

Gareth Bale har vært den store kometen i engelsk fotball i høst. Roy Hodgson har lagt en plan for hvordan Liverpool skal stoppe den hurtige waliseren på White Hart Lane i ettermiddag.

Bale er Tottenhams toppscorer så langt denne sesongen, med ni mål. Fem av disse har kommet i ligaen. Roy Hodgson er oppmerksom på hvilken trussel flankespilleren utgjør for hans røde mannskap.

- Vi må sørge for at han ikke får de ballene han ønsker seg. En ting vi kan gjøre, er å nekte ham rom. Dersom han får ballen en mot en, eller han får en ball å løpe på, vil han være vanskelig å stoppe med sin fart og styrke, uttaler Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Vi møter et lag i form. Et lag som har en rekke gode spillere. Vi må utvilsomt spille opp mot vårt beste. Harry Redknapp har satt sammen en god tropp, og har flere valgmuligheter. De har kvalitetsspillere som Rafael Van der Vaart og Peter Crouch, som alltid vil utgjøre en trussel. Vi vet hva vi kan forvente, legger han til.

- Jeg mener Tottenham er tittelkandidater. Ligaen er veldig jevn. Vi har sett at Chelsea har tapt noen kamper på rad nå, mens Manchester United har spilt noen kamper uavgjort. Så Tottenham er i en god posisjon.