Hodgson hyller Brukner og co

Roy Hodgson er veldig fornøyd med hvordan Liverpools nye medisinske støtteapparat har begrenset bløtdelsskader denne sesongen. Ingen av de som nå er ute, var skader LFC kunne forhindret.

I sommer kom Peter Brukner og hans australske medisinske støtteapparat til Liverpool, og lovde at de skulle forhindre og begrense bløtdelsskadene klubben har vært plaget med de siste sesongene. Det vil si lette strekkskader og avrivninger. Det jobbes også mye med skadeforebygging, og Roy Hodgson er veldig begeistret for hva de har fått til så langt.

- Du må gi skryt til det medisinske støtteapparatet. Steven sin muskelskade var ikke noe som ble gjort med oss. Daniel har en uvanlig skade, som kunne ha skjedd når som helst, og Jay Spearing var uheldig og falt stygt, noe som kunne skjedd når som helst. Legeteamet har gjort det veldig bra med bløtdelsskader, og vi har slitt veldig lite med den type skader, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Kreditt også til spillerne. De støtter de nye ideene, og alt arbeidet vi gjør me skadeforebygging på starten av hver trening. Det tar tid, men de kjøper idéen, og det ser ut til å betale seg.

Steven Gerrard er i gang med sin rehabilitiering etter hamstringsskaden han pådro seg med England for en uke siden.

- Han er i gang, og giret på å være tilbake så raskt som mulig. Han lar ikke støvet legge seg, men det er ikke mye han kan gjøre for øyeblikket. Først må han la skaden roe seg, og så kan vi virkelig starte å jobbe med det.

Hodgson bekrefter igjen at Joe Cole bør bli spilleklar til søndagens kamp mot Tottenham.

- Jeg tror Joe Cole skal kunne være tilbake til helgen. Han hadde en god treningsøkt på mandag, og hentet seg inn etter den på tirsdag. Han vil trene med oss igjen i dag.