Hodgson irritert på Inter

Roy Hodgson er irritert på Inter på grunn av forsøket til Milano-klubben på å hente Dirk Kuyt. Rafa Benítez skal ha signert på at han ikke skulle jakte spillere fra Liverpool FC. Oppdatert

Inter fortsetter jakten på Dirk Kuyt, og skal ha tilbudt Liverpool flere spillere i bytte mot nederlenderen. Spilleren selv er sitert på at han er usikker på hva fremtiden bringer, og han var av spillerne som fikk mest tillit under Rafa Benítez.

Roy Hodgson er irritert på at Inter fortsatt jakter spilleren, selv om Liverpool har sagt fra at de ikke er villig til å diskutere en overgang.

- Dirk har ikke signalisert at han vil dra til meg. Da Rafa Benítez forlot klubben, skrev han under på at han ikke skulle gå etter spillere fra Liverpool, sier Hodgson i følge Press Association.

- Vi har ikke mottatt noe bud fra noen klubb, så her er det tydeligvis noe som foregår bak scenen, og muligens er det agenten som prater med manageren i Inter.

Oppdatert: Også til Liverpoolfc.tv har Hodgson fortalt om situasjonen til Kuyt.

- Jeg behøver spilleren, ikke penger. Vi ønsker ikke bud på han, og det er veldig sent i overgangsvinduet, så det vil være veldig ulikt oss å akseptere et bud på en spiller vi ikke ønsker å miste, for penger vi ikke ønsker.