Hodgson kjølig til overgangsryktene

Liverpool har i det siste blitt linket til flere angripere, men Roy Hodgson var kjølig da han i dag fikk spørsmål om noen av overgangene kunne skje. Ingen interesse for langtidslinkede Turan.

Liverpool har hatt behov for en spiss i over et år, men har ikke maktet å hente noen denne sommeren. Den siste måneden har de røde blitt linket til David Trezeguet, Carlton Cole og Mario Gomez med flere. Trezeguet ble utelatt fra Juventus sin tropp for morgendagens Europa League-kvalifisering mot Sturm Graz, men en overgang er i følge Roy Hodgson lite sannsynlig.

- Sannsynligvis kommer ingen av de spillerne til å spille for Liverpool denne sesongen, sier Roy Hodgson i følge Liverpoolfc.tv.

Tyrkiske journalister var også nysgjerrige på om de røde fremdeles jaktet Arda Turan. Galatasaray-spilleren som ofte ble linket til de røde under Rafa Benítez, og som selv har ymtet frem at det ville vært en drøm å få spille for Liverpool. Også da var Hodgson kjølig.

- Nei. Det er flere spennende spillere i Tyrkia, men spillerne her tjener gode penger, og veldig ofte både starter og avslutter de karrierene sine i Tyrkia, og trenger ikke flytte utenlands, avslutter Hodgson.