Hodgson og Torres fornøyd

Roy Hodgson var glad etter en god kamp mot Blackburn, og mente at Fernando Torres presterte årsbeste og også ville være tilfreds med tingenes tilstand i kveld etter en tung periode.

- Fernando spilt bra i dag. Etter min mening var det hans beste kamp for laget så langt denne sesongen, mente Liverpools manager om sin matchvinner etter 2-1 seieren mot Blackburn.

- Det er fint når du har prestert en god kamp og gitt motstanderen så mange problemer som han gjorde i dag, og ikke minst at han fikk ballen i nettet. Han vil være glad i kveld og vi trenger mange flere mål fra ham hvis vi skal komme dit på tabellen hvor vi mener vi bør være.

- Det er klart at han var påvirket etter å ha fått mye kritikk under VM og han var langt nede. Kanskje har han bare erkjent at han må finne tilbake til gleden ved å spille fotball igjen, finne sin energi og intensitet. Du kan snakke om det, men det er spilleren selv som må finne det ut.

- Elementer i vårt spill i dag har vi også sett i tidligere kamper hvor vi har tapt eller spilt uavgjort, mente Roy Hodgson. – Jeg vil derfor ikke si at alt er fryd og gammen etter denne kampen.

- Det er imidlertid ikke tvil om at vi vant fortjent og at jeg er veldig, veldig fornøyd med hvordan laget spilte – spesielt de første 70 minuttene.

- Selvtilliten som spillerne viste under sitt pasningsspill og bevegelse var ganske overraskende når en tenker på vår tabellposisjon.

- Vi ønsket å gå ut og bestemme fra start av, og å legge Blackburn under press. Vi var mer bestemte i vårt pasningsspill og vår bevegelse enn vi har vært tidligere. Vi fikk slått flere innlegg, vi fikk flere folk inn i straffefeltet, og vi hadde mange cornere hvor vi virket farlige. Det var artig å se.

- Vi ga også umiddelbar respons på en utligning som du lurte hvor i all verden kom fra. Uheldigvis ble det anspent i de siste 20 minuttene, noe alle lag som synes de er på feil plass på tabellen vil bli i en slik situasjon fordi de er desperate etter å komme ut av den situasjonen.