Hodgson om fansens reaksjoner

Roy Hodgson har fått deler av Liverpools supportere mot seg, noe fansen ga tydelig uttrykk for etter lørdagens tap på Britannia Stadium. Manageren tror det vil komme flere slike dager, der supporterne ikke vil være fornøyd med hva laget har prestert.

Liverpool-fansen sang igjen Kenny Dalglish sitt navn etter 2-0 tapet for Stoke i helgen. Liverpools første tap for Stoke på 26 år. Daily Mail ville vite hvordan Roy Hodgson reagerte på det.

- Jeg får ikke gjort noe med det. Det eneste jeg kan gjøre er å gjøre mitt beste under de rådende forhold. Dersom klubben bestemmer seg for å gi jobben til noen annen, må jeg bare akseptere det, kommenterte manageren.

- Supporterne kan rope navnet på hvem de vil. Det er opp til klubben å bestemme hva de vil gjøre, la han til.

- Jeg kan ikke bli forarget hver gang fansen synger noens navn. Fansen gir uttrykk for sine frustrasjoner hver gang vi taper en kamp. Dessverre vil de nok måtte gjøre det noen ganger til denne sesongen, da jeg ikke kan se oss vinne alle kamper.

Liverpool har tatt bare fem av 21 mulige poeng på bortebane denne sesongen, og laget har gjort kun fire bortmål i ligaen.

Tidligere Liverpool-spiller Jermaine Pennant, som var med på å slå sin gamle klubb på lørdag, mener at dagens Liverpool-tropp ikke er god nok.

- Fansen ønsker å se det gamle Liverpool, men det er ikke så enkelt. De forventer å vinne alt, men det er hardt å leve opp til fortiden. Deres svake resultater skyldes trolig sviktende selvtillit, men når man studerer laget må det også styrkes i visse posisjoner, sier høyrevingen.

- Store lag kan stille med to ulike førsteellevere, men likevel få resultater. Liverpool sliter med å gjøre dette for øyeblikket. Noen spillere har problemer med tempoet og kravene som stilles i Premier League. Liverpool har en stor jobb foran seg om de ønsker å konkurrere med Chelsea og Manchester United.