Hodgson oppfordrer ung trio til å ta vare på sjansen

Roy Hodgson mener trioen Danny Wilson, Dani Pacheco og Nathan Eccleston nå har en fin mulighet til å bevise om de er klare for førstelagsspill.

Danny Wilson, Dani Pacheco og Nathan Eccleston er i Liverpools 19-mannstropp som reiser til møtet med Staeua Bucuresti. Roy Hodgson har allerede bekreftet at Danny Wilson skal starte kampen ved siden av Sotirios Kyrgiakos i midtforsvaret.

- Torsdag er en flott mulighet for folk. Du vil sikkert kunne gjøre hevd på en plass på førstelaget om du spiller bra, sier Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Kanskje døren er åpen for folk som Danny Wilson, Dani Pacheco, Nathan Eccleston nå. Spillere som har gjort det godt på trening og som jobber hardt hver dag. De fortjener sin sjanse.

- Martin Kelly har gjort det bra i de seneste par kampene han har spilt og skapt mange overskrifter. Mange har lagt merke til hans prestasjoner. Jeg håper han kan fortsette slik, og jeg håper at Danny kan ha tilsvarende suksess.

- Jeg har tro de på unge spillere, også uansett hva som skjer på torsdag kveld. Jeg kommer ikke til å miste troen på dem. Men det er en mulighet for dem til å påtvinge seg min oppmerksomhet enda mer.

Liverpool er fortsatt ubeseiret i Europa League denne sesongen, og uavgjort vil sikre avansement til 16.delsfinalen.

- E-cupkampene har vært meget bra for klubben så langt. Det har vært bra å se spillere som Kelly, Jonjo Shelvey og Jay Spearing benytte anledningen til å vise hva de kan.

- David Ngog har brukt e-cupkampene til å delvis forsere seg inn som fast på førstelaget ved siden av Fernando Torres.