Hodgson raser mot Hull

Daniel Ayala har blitt verre av sin skade under sitt låneopphold med Hull, hevder Roy Hodgson. Midtstopperen er nå satt ut av spill i en måned til.

- Vi er veldig skuffet over Hull City, sier en forbannet Hodgson til liverpoolfc.tv. – Jeg var skuffet over å lese at han hadde returnert til moderklubben fordi han var skadet, da faktum var at han kom tilbake fordi vi ikke ønsket å låne ham mer ut til Hull, fortsetter manageren om Daniel Ayala.

- Vi ønsket å hente ham tilbake for å få ham frisk i løpet av de tre siste ukene av 2010, for å kunne dekke opp for Jamie Carragher. Hull nektet blankt og sa, “nei, vi har en låneavtale som sier at han skal være her til januar og vi er ikke beredt til å la ham gå tilbake.”

- Vi fortalte dem da at de kunne glemme å tenke på å låne spilleren i januar. Vi har gjort dem en stor tjeneste ved å la ham være på utlån så lenge og kunne ikke tro det da vi hadde behov for å hente ham tilbake og de sa nei.

- Vårt medisinske personell forventet at han ville bli friskmeldt i midten av desember, men nå vil han ikke bli klar før mot slutten av januar siden hans skade er blitt forverret etter at han reiste tilbake til Hull.

- Han vil nå utvilsomt bli her inntil vi får ham frisk, og så får vi ta en vurdering på om han får nok kamper eller om det blir aktuelt å låne ham ut igjen. Det vil også avhenge av hvordan vår situasjon er med midtstoppere. En ting er sikkert – han blir ikke lånt ut til Hull City.