Hodgson roser Maxi og Lucas

Maxi Rodriguez og Lucas Leiva er to av formspillerne hos Liverpool for tiden. Nå går manager Roy Hodgson ut og roser duoen.

- Folk snakker ikke så mye om Maxi, men han har vært en åpenbaring. Han er en helt som ikke får den skryten han fortjener for øyeblikket. Han får ikke så mye ros, men har gjort en utmerket jobb den siste tiden, uttaler Hodgson til Press Association.

- Han har tatt til seg hva jeg prøver å lære bort, og har ofret seg for den rollen jeg har gitt ham. Han tolker rollen meget godt både offensivt og defensivt, legger manageren til.

- Det uforståelig at folk kritiserer ham for å forsvinne ut av kampene. Jeg kan legge frem statistikk som viser at han ikke gjør det. Han posisjonerer seg veldig bra, han er teknisk veldig god, og for øyeblikket er han der oppe sammen med de beste.

Maxi har nå notert seg for tre mål på de siste sju kampene, noe som står i sterk kontrast til måltørken argentineren opplevde før den tid.

- Dirk Kuyt har ikke scoret mer i åpent spill. Raul Meireles og Milan Jovanovic kan ikke vise til noe lignende, og han har statistikk som tåler sammenligning med Steven Gerrard, uttaler Hodgson.

En annen spiller som er i form, er Lucas Leiva.

- Lucas jobber hardt med den taktiske siden av sitt spill, og jobber også hardt med lagets formasjoner. Han er en veldig intelligent spiller, og jeg tror han trives i sin rolle. Han vet godt hva vi ønsker av ham, og han føler seg trygg på at han kan levere varene.

- Han har på toppen av det hele fått litt ekstra selvtillit ved å spille for Brasil, og selvtillit er viktig for fotballspillere.

- Ord blir fattige i dette spillet. Alt handler om å prestere, holde formasjonen og jobbe hardt. Det er viktig at våre kvalitetsspillere leverer varene med ballen, og scorer mål, avslutter Hodgson.