Hodgson tror ikke på rask løsning

Roy Hodgson er fornøyd med lagets utvikling, men tror det kan ta måneder og år før man når det nivået man må være på for å oppnå suksess. Anfield er foreløpig ikke utsolgt i kveld. Været er ikke bra i området.

At Liverpool FC har vært i en vanskelig situasjon, og at klubbens nye eiere, NESV, ikke kommer til å drive klubben slik som rivalene i Manchester City eller Chelsea, har vært klart lenge. Roy Hodgson er likevel ute og advarer mot dem som tror på en rask løsning av klubbens problemer.

- Vi ser ut som et mye bedre lag, men det gjøres ikke på et par uker eller måneder. Jeg er veldig fornøyd med progressjonen vi har gjort, men det kan ta år å nå det nivået der du har suksess, sier Hodgson til The Telegraph.

Anfield er ikke utsolgt
Liverpool FC skriver på sin twitterkonto at det fremdeles selges billetter til kveldens kamp mot Aston Villa. Det kan være flere grunner til at kampen ikke er utsolgt.

Tradisjonelt er ikke det sjelden stinn brakke på mandagskampene, og nå er det i tillegg dårlig vær på Merseyside. Det siste døgnet har det vært tjukk tåke i området og det er også minusgrader og enkelte steder isete veier. Det skal i følge BBC Merseyside ikke være fare for at kampen blir utsatt, ettersom man på det nåværende tidspunkt kan se over hele gressmatta på Anfield.