Hodgson utfordrer unggutter

Roy Hodgson er glad for at Daniel Pacheco og Martin Kelly har skrevet nye kontrakter med Liverpool, men understreker at det nå er opp til spillerne selv å ta vare på sine sjanser.

19-årige Pacheco og 20-årige Kelly skrev nylig avtaler med Liverpool som binder dem til Anfield fram til 2014. Martin Kelly har spilt fast på laget som er blitt benyttet i Europa League, mens det har blitt noe mer sporadiske opptredener for Daniel Pacheco.

- Jeg er veldig fornøyd med denne nyheten, sier Hodgson til liverpoolfc.tv. – Jeg er også fornøyd på vegne av spillerne da de har tatt bra vare på de mulighetene de har fått og de begge arbeider hardt på trening.

- Når du har unge kvalitetsspillere som du har investert tid og penger i er det viktig at de blir beholdt i klubben, hvis ikke kan andre nyte godt av ikke bare de kostnadene du har benyttet men også det at man har trent opp spillerne.

- Jeg er fornøyd med at de blir, og det dreier seg nå om at de virkelig markerer seg når de får en sjanse og sørger for at de kan komme inn på førstelaget så fort som mulig.