Hodgson vil beholde duo

Hodgson lar heller Mascherano gå kontrakten ut enn å selge ham for midnre enn prisforlangende. Manageren opplyser at Kuyt ikke er til salgs.

Javier Mascherano ble lovet i fjor at han kunne forlate Liverpool denne sesongen om det kom et tilfredsstillende bud på bordet. Midtbanespilleren bor for tiden alene på Merseyside, og håper at en overgang til sydligere strøk kan føre til gjenforening med familien. Roy Hodgson lar heller argentineren gå ut de gjenværende to årene av kontrakten enn å selge ham for mindre enn prisforlangende på £25M.

- Vi ønsker et bud som imøtekommer det vi mener han er verdt. Javier er helt tilfreds med det. Han forventer ikke at klubben bare lar han gå, fortalte Hodgson i går til avisene.

- Problemet hans er familiært ved at hans kone ikke kommer til Liverpool. Når han er her, bor han alene. Hvis han flytter til en spansk klubb eller en klubb ved Middelhavet, vil det være muligheter for at hun slutter seg til ham der.

- Han avfinner seg med en av to muligheter. Enten så kommer ikke en klubb og tilbyr oss det han er verdt, og i det tilfelle blir han værende, eller vi får et bud som imøtekommer hans verdsetting, i det tilfellet drar han kanskje. Det er bare dette løftet som ble gjort i fjor før min tid at jeg er forberedt på å gå så langt som dette.

- Hvis vi går tilbake på det vi sa til ham tidligere, så vil vi ha en misfornøyd spiller. Men vi vil ikke ha en misfornøyd spiller dersom budet ikke kommer, eller om det kommer og er mye lavere enn det jeg og resten av verden vet han er verdt.

- Han har et nytt kontraktstilbud, så det er opp til ham om han ønsker å signere. Hva meg angår ville jeg være ganske fornøyd med å jobbe med ham i ytterligere to år. Hvis han så ønsker å dra, så får det være.

- Det hyggeligste av alt ville være dersom han signerte en ny kontrakt. Den ligger der til ham, men ingen setter ham under press.

Inter-trener Rafael Benítez sies å være interessert i å hente Dirk Kuyt, men Roy Hodgson gir den tidligere Liverpool-manageren få håp om å lykkes. Hodgson er fast bestemt på å beholde 30-åringen.
- Han er ikke til salgs, svarte Hodgson kort.

Kilder: Liverpool Daily Post og Daily Express.