Huang anser muligheten som 50%

Kenny Huang har kommet med sin vurdering av sjansen til å ta over eierskapet i Liverpool, og har antydet tidsperspektivet fremover.

Kineseren Kenny Huang mener at hans konsortium har cirka 50% sjanse til å få kontroll over Liverpool FC. De har foreløpig ikke kommet med et offisielt bud, og har fortsatt et stykke frem før de kan legge et bud på bordet
- Liverpools styre har gitt oss positiv respons, uttaler Kenny Huang i et sjeldent intervju med det kinesiske nyhetsbyrået Sohu Sports.

- Våre konkurrenter er veldig sterke og vi er ikke langt foran. Styret har ikke bekreftet at de vil akseptere oss. Samtidig har vi i fortsatt arbeidet vårt - research og evaluering, og den totale prosessen er god. Men det finnes ganske mange sterke konkurrenter. Så det er fortsatt mye uklart.

- Vi har lagt frem mange forslag, og vi har svaret: Styret har akseptert vårt forslag og ønsker at vi skal fortsette prosessen. Vi har et svar om mindre enn ti dager. Det er fortsatt en vei å gå. Det ble til at vi ba styret om å fortelle oss om forslaget var totalt akseptabelt, og styret sa ja.