Hvorfor LFC og NESV er bra for hverandre

En amerikansk journalist med base i New York forklarer hvorfor han tror at Henry og Werner vil bli en bedre løsning enn hva Hicks og Gillett var.

“Problemet med eierskapene til Hicks og Gillett og deres sportslag er at de mangler en sportsfilosofi”, skriver Alex Labidou i en artikkel. “Hva som skiller Henry og NESV fra Liverpools tidligere eiere er organisasjon og visjoner.”

“Red Sox ble det første laget i historien til Major League Baseball som vant World Series etter å ha ligget under 3-0 i best av syv kamper. De fikk senere ytterligere suksess gjennom å bruke statistisk analyse for å finne og utvikle talenter. Red Sox har nå et talentfullt lag som vi kjempe om titler i årene som kommer. Det vil ikke overraske meg om det er hva som vil bli gjenspeilet hos Liverpool over de neste årene.”

“Henry og NESV vil søke etter å utnytte utenlandske markeder og de vil trolig starte her i statene. Det eneste ligaen her virkelig mangler er virkelig rivaliserende klubber, noe som gjør at mange velger å heller bli hjemme og se europeiske ligaer på fjernsyn.”

Hele artikkelen kan leses ved å klikke på denne linken.