Hyypiä ville tilbake

Bayer Leverkusens president innrømmer at Sami Hyypiä spurte om å få returnere til Anfield tidligere i sommer. Roy Hodgson har fortalt at han forhørte seg med finnen om å komme tilbake. Gerrard håper på flere kjøp.

Tidligere denne måneden fortalte Roy Hodgson at han forhørte seg med Sami Hyypiä om et mulig comeback til Liverpool. Den store finnen forlot de røde forrige sommer, og hadde en stor sesong for tyske Bayer Leverkusen, som til slutt endte på fjerdeplass i Bundesliga.

Bayer Leverkusens president Wolfgang Holzhauser innrømmer at 36-åringen var fristet til å returnere til Anfield.

- Sami kom til oss og spurte om det ville være noen sjanse for at han kunne returnere til Liverpool. Vi hadde en åpen diskusjon, og han aksepterte umiddelbart at vi var desperate etter å få beholde han, sier Holzhauser til Eurosport.

- Han er for viktig for oss, og en veldig verdifull brikke i vårt førstelag. Vi kan lett se for at oss at vi vil beholde Sami for lenger enn det gjenværende året av hans kontrakt.

- Han har kanskje enda en sesong igjen på banen, og vi vurderer også å ta han med i trenerteamet vårt etterpå, dersom han ønsker det, avslutter Leverkusen-presidenten.

Sami Hyypiä er en legende på Anfield, og spilte for Liverpool i 10 sesonger. Finnen spilte totalt 464 kamper for de røde.

Gerrard håper på flere kjøp
De røde har hentet inn Joe Cole, Milan Jovanovic, Danny Wilson, Fabio Aurelio, Jonjo Shelvey, Brad Jones og Christian Poulsen så langt i sommer. De røde blir om dagen linket til venstreback Paul Konchesky fra Fulham, og kaptein Steven Gerrard innrømmer at han håper på flere nye ansikter på Melwood før overgangsvinduet stenger.

- Noen kjøp har blitt gjort for å forstere laget, og det er jeg fornøyd med. Forhåpentligvis kommer det også et par nye signeringer før overgangsvinduet stenger i slutten av denne måneden, sa kapteinen til talkSPORT.