Ikke bekymret for Rafa-ryktene

Roy Hodgson er ikke bekymret for at Rafa Benítez skal kunne ta jobben hans, selv om enkelte deler av media har vridd det den veien når eks-manageren nå er tilbake i sitt hjem på Merseyside og ser ut til å være ferdig i Inter.

Mye tyder på at Rafa Benítez er ferdig i Inter allerede etter et halvt år, selv om det enda ikke er offisielt bekreftet fra Milano. Den tidligere Liverpool-manageren har hele tiden beholdt sitt hus på Wirral, og har reist tilbake til Merseyside for å feire jul sammen med sin familie. Dette har ført til en del tynne rykter om at manageren skal være på vei tilbake i managerstolen, men det tar nåværende manager Roy Hodgson med ro.

- Det må du spørre eierne om, men generelt vil jeg si det ville vært overraskende. Dersom han var den riktige mannen for jobben, da ville det vært klokere å ikke la han gå for seks måneder og så hente han tilbake, sa Hodgson til pressekorpset på Melwood i dag.

- Denne jobben vil alltid bli linket til mange personer. Når du har en av toppjobbene i landet, vil det være veldig rart om ikke andre folk blir linket til din jobb. Folk vil være misunnelig på min posisjon i denne klubben, og kunne ønske seg å ta min plass.