Ikke misunnelig på Mancini

Roy Hodgson sier i et intervju med Liverpool Echo at han på ingen måte er misunnelig på kollega Roberto Mancini, som leder en klubb som kan bruke et tresifret antall millioner pund i transfervinduet.

Misunner ikke City
Mens Manchester City har brukt 120 millioner pund så langt i transfervinduet, har Hodgson og Liverpool nøyd seg med 10,5 millioner pund. Hodgson har uttalt at han trenger nye spillere til å forsterke troppen, men at man må handle lurt all den tid klubben ikke har all verdens midler å rutte med for tiden. Mancini og kveldens motstander, Manchester City, er i den motsatte enden av den skalaen.

- Hvorfor skal jeg være misunnelig på Manchester Citys pengebinge, all den tid vi har Fernando Torres, spør Roy Hodgson ifølge Liverpool Echo på direkte spørsmål på om han er misunnelig på Mancini.

- Så lenge vi har spillere som Steven Gerrard, Javier Mascherano og Torres i sentrale posisjoner, så skal vi være sterke utfordrere til kveldens motstander. En spiller som Torres vil være veldig viktig for oss denne sesongen. Nå vurderer vi om vi skal la ham starte kveldens kamp, sier Hodgson.