Ince gleder seg med Robinson

Tom Ince gleder seg over at lagkameraten på Liverpool U18, Jack Robinson, fikk debutere på Liverpools førstelag i en alder av 16 år og 250 dager.

Jack Robinson ble på søndag den yngste spilleren til å spille for Liverpool FC noensinne, da han fikk noen minutter som innbytter i ligaavslutningen mot Hull på KC Stadium. Lagkamerat Tom Ince fikk vite at Robinson var med i førstelagstroppen først på bussen på vei til U18-lagets bortekamp mot Huddersfield på lørdag.

- Det hele var merkelig. Da vi satte oss på bussen for å kjøre til Huddersfield på lørdag, spurte jeg alle hvor Jack var. Da var det noen som fortalte meg at han var inkludert i førstelagstroppen. Alle var glade for det, forteller Ince til Liverpoolfc.tv.

- Først trodde jeg at han bare fikk sitte på benken fordi det var noen skader på førstelagsspillere, men via en post på facebook oppdaget jeg søndag kveld at noen hadde postet gratulasjoner til Jack. Jeg kunne ikke tro det var sant. Jeg hadde ikke den fjerneste anelse om at han hadde fått slippe til. 16 år gammel, og nå den yngste som har spilt for Liverpool.

- Jeg mener han fortjener det. Er du god nok, er du gammel nok. Forhåpentligvis fortsetter han den fine utviklingen i årene som kommer, og utvikler seg til den spilleren vi vet han kan bli.