Ince ønsker å forlenge med Darby

Notts County-manager Paul Ince ønsker å forlenge låneoppholdet til Liverpool-forsvarer Stephen Darby. Han er optimistisk med tanke på å få beholde høyrebacken på Meadow Lane ut sesongen.

Darby har imponert i sine fire kamper på høyrebacken for League One-klubben. 22-åringens låneopphold varer i utgangspunktet kun frem til 3.januar, men Ince håper altså å få beholde scouseren ut hele inneværende sesong. Ince uttaler imidlertid at det er ganske sikkert at hans sønn, Thomas, returnerer til Liverpool 3.januar som avtalt.

- Darby har ikke spilt en eneste svak kamp. Han har vært eksepsjonelt god fra første dag her, uttaler Ince til Nottingham Evening Post.

- Han er bare 22 år gammel, men spiller med stor modenhet. Han er årvåken, og plasserer seg hele tiden i gode posisjoner. Han er modig også. Han er ikke redd for å trø til i duellene, og han ofrer seg for laget, legger han til.

- Thomas kan bli nødt til reise hjem til Liverpool, men forhåpentligvis kan vi beholde Darbs. Han har gått en god skole i Liverpool, og han spiller bra for tiden. Han er den type spiller som vi ønsker å ha på laget. Vi ønsker å heve lista.