Ince sikter på reservelaget

Tom Ince håper å rykke opp fra juniorlaget til reservene neste sesong. Venstrekanten vurderer hva og hvem som var best på Liverpool U18 siste sesong.

Tom Ince har i likhet med Liverpool U18 hatt en god avslutning på 2009/10. Nå håper sønnen til Liverpools tidligere kaptein Paul å ta neste skritt på karrierestigen, og komme til Melwood for å være med reservelaget til neste sesong.

- Mitt hovedmål er å prøve å komme på reservelaget til neste sesong, sier 18-åringen til liverpoolfc.tv.

- Jeg har hatt to år her på akademiet og forhåpentligvis vil manageren (til reservene) nå mene at jeg er god nok til å komme til Melwood. Jeg har et år igjen som lærling, men føler at dette nå er et godt tidspunkt til å gå et steg videre og jeg synes reservene er det neste målet som det er logisk å sikte mot.

- Det er klart at det ville vært stort å kunne følge Jack (Robinson) og kanskje komme på benken til førstelaget, men det er noe for fremtiden nå må jeg fortsette å arbeide hardt for å kunne gi meg selv best mulig sjanse til å få suksess.

- Jeg føler at jeg har kommet på et høyere nivå siden denne sesongen startet. Det har definitivt blitt annerledes med Rodolfo og Pep som en del av trenerstaben, men det har vært til det bedre og jeg tror vår kamprekke uten tap mot slutten av sesongen viste at vi alle har vokst som spillere.

Liverpools hjemmesiden har også spurt Tom om han kan dele ut sine ”trofeer” til juniorlaget denne sesongen.

Beste kamp:
- Da vi slo Leicester 5-1 borte i juniorcupen. Leicester var ubeseiret i sin liga denne sesongen, og det var utrolig at vi kunne slå dem så klart. Det må være årets høydepunkt. Andre høydepunkter var 4-3 borte mot Everton, som trolig var den artigste kampen, og også den siste kampen mot Huddersfield hvor vi vant 4-0.

Beste scoring:
- Jeg må gi den til Michaen N’Goo, etter hans dribleserie mot Stoke.

Beste målgivende:
- Det må bli da jeg gikk forbi tre eller fire spillere mot Blackburn, og istedenfor å skyte sendte jeg ballen til Michael (N’Goo) som kunne puffe den over streken.

Beste takling:
- He-he, den er lett, Flanno. Ingen spesiell, men det er ikke en kamp hvor ikke John Flanagan får inn en glimrende takling.

Beste tekniske øyeblikk:
- Jeg tror det må bli meg igjen! Det er ikke lett å huske fra tidlig i sesongen, men jeg vet at jeg gjorde en fin dragning inne i feltet i siste kamp mot Huddersfield og satte ballen ned i hjørnet. Jeg satser på den, selv om jeg er sikker på at noen av de andre gutta vil hevde at de gjorde noe som var bedre.

Årets spiller:
- Jeg går for Andre Wisdom (bildet). Han har måttet spille i mange forskjellige posisjoner og alltid gjort en god jobb for laget. Når han spiller midtstopper mener jeg det ikke er mange som er bedre enn ham i samme aldersgruppe, og jeg er sikker på at han bare vil bli bedre til neste sesong.

Best i klesveien:
- Bortsett fra meg (he-he), må jeg si Matty McGiveron. Han bruker alltid merkeklær og er opptatt av farger og at de matcher.

Verst i klesveien:
- Enten Michael N’Goo eller Stephen Sama. Trolig Sama da han har en del forferdelige klær. I farten glemte jeg Krisztian Adorjan, som bruker sommerklær når det regner. Han har ikke peiling og får min stemme.

Troppens komiker:
- Michael N’Goo er en kandidat, men jeg vil også nevne Toni Silva.

Beste musikksmak:
- Matty McGiveron. Han har alt av det siste på sin I-Pod og har en allsidig smak.

Og den verste…:
- Jeg må gå for Toni Silva. Han spiller noe merkelige greier fra Portugal som ingen her har noe forhold til.

De verste fotballstøvlene, i forhold til farger:
- Raheem Sterling. Han har alle mulige slags farger, gul, hvit, rose, lilla… Han har et nytt par med ny farge hver uke!