Ingen anke

Liverpool har bestemt seg for ikke å anke det røde kortet Joe Cole fikk mot Arsenal i går. Dermed må midtbanespilleren stå over kampene mot Manchester City, West Bromwich og Birmingham.

Joe Cole ble kontroversielt utvist i ligadebuten for Liverpool i 1-1-kampen mot Arsenal i går. Dommer Martin Atkinson mente forseelsen fortjente rødt kort da midtbanespilleren taklet for å blokkere et oppspill fra Laurent Koscielny. TV-bildene viser at 28-åringer var uheldig å få direkte rødt kort. Roy Hodgson antydet i går at det kunne bli aktuelt å anke, men var samtidig klar over at disiplinærkomiteen kunne karakterisere en anke som lettsindig, noe som ville ha blitt straffet med ytterligere én kamps karantene.

Det engelske fotballforbundet har bekreftet at Liverpool har bestemt seg for å ikke anke utvisningen, Det betyr at Joe Cole må stå over Premier League-kampene mot Manchester City, West Bromwich og Birmingham. Midtbanespilleren er imidlertid tilgjengelig for begge kampene mot Trabzonspor i play-off til Europa League.