Ingen bud på Toivonen

PSV Eindhoven bekrefter å ha hørt ryktene, men benekter at Liverpool har lagt inn bud på den svenske angriperen Ola Toivonen. Deschamps angrer ikke at han avslo LFC. Stem på Gardner og McKenna på Facebook!

De siste dagene har Liverpool blitt linket til den svenske angriperen Ola Toivonen. Toivonen spiller i PSV Eindhoven, og ryktene skjøt for alvor fart i media etter at Roy Hodgson bekreftet å ha vært på Råsunda for å se på spillere under landskampen mellom Sverige og Skottland forrige onsdag.

I Sverige har dette vært en stor sak, og flere eksperter og tidligere klubber har uttalt seg om en mulig overgang. Det har blitt hevdet at Liverpool la inn et bud på 130 millioner svenske kroner, men dette benekter PSV Eindhoven ovenfor Aftonbladet i kveld.

- Jeg har hørt disse ryktene, men Liverpool har ikke kontaktet oss, ikke en gang via en mellommann, sier klubbens tekniske direktør Marcel.

- Vi vil ikke miste Toivonen, og er fornøyd med troppen som den er, forklarer han videre.

PSV Eindhoven befinner seg akkurat nå i Russland, hvor de skal spille kvalifisering for Europa League. Dersom den svenske spissen blir brukt i morgendagens kamp, vil han ikke kunne spille Europa League for Liverpool dersom en overgang skulle blitt noe av.

Deschamps angrer ikke
Didier Deschamps avslørte i sommer at han ble kontaktet av Liverpool FC angående den da ledige managerjobben på Anfield. Han takket nei til Liverpool, og ville heller bli i Marseille. Det angrer han ikke på.

- Liverpool? Jeg angrer ingenting. Med Marseille så har det følelsesmessige for meg mye å si. Jeg foretrakk å forlenge min kontrakt her, foran å starte på nytt et annet sted, sier franskmannen til L'Equipe.

- Jeg tok det valget fordi jeg var overbevist om at vi kan oppnå mye mer her enn det vi gjorde forrige sesong, avsluttet den tidligere Frankrike-kapteinen.

Stem på Gardner og McKenna
Tidligere i dag nevnte vi de to scouserne i Spirit of Shankly-styret som deltar i en konkurranse på Facebook. Med hjelp av mange stemmer fra Norge har de to nå klatret helt opp i toppen, og ligger pr nå på 1. og 3. plass. For å vinne, må de dog ta begge plassene, så vi oppfordrer de som er på Facebook og enda ikke har stemt til å gjøre det innen fristen går ut i morgen kl. 17.00.

Slik stemmer du:
1. Logg inn på Facebook.
2. Trykk like/liker på denne linken: http://www.facebook.com/yourbigyear
3. Trykk like/liker på videoen til James McKenna: http://www.facebook.com/video/video.php?v=419840163990&ref=mf
4. Trykk like/liker på videoen til Paul Gardner: http://www.facebook.com/video/video.php?v=419830418990&ref=mf