Ingen enighet ennå

Martin Broughton og Rafael Benitez skal ikke ha kommet noe nærmere en enighet som vil avklare managerspørsmålet foran neste sesong, under sitt møte mandag. Partene skal møtes igjen for nye diskusjoner senere denne uken. Juventus-interesse kjølner, og Inter distanserer seg fra Benitez-rykter.

Liverpool Daily Post melder i likhet med The Guardian at Rafael Benitez hadde et nytt møte med styreformann Martin Broughton på mandag. Lokalavisen virker imidlertid å ha litt mer opplysninger om utfallet av møtet.

Daily Post skriver at duoen vil ha ytterligere møter, etter at partene ikke lykkes med å enes om noe som kan bidra til å fjerne usikkerheten rundt managerposisjonen.

Benitez skal igjen ha bedt Broughton om forsikringer vedrørende fremtiden til klubben, og sine arbeidsbetingelser. Manageren ønsker seg en betydelig sum i transfermidler til å styrke troppen i sommer, men det virker ikke som det er noe å hente hos klubbledelsen dersom ikke klubben blir solgt med det aller første.

Daily Post skriver at mandagens samtaler endte uten at partene kom til enighet på en rekke sentrale punkter. Nå planlegges det et tredje møte en av de nærmeste dagene.

Lokalavisen skriver at Benitez fortsatt står på ønskelisten til Juventus, selv interessen fra Serie A-giganten har kjølnet betraktelig.

Ellers har Inter Milan distansert seg fra rykter om at Benitez skal være aktuell for dem dersom Jose Mourinho forlater klubben.

- Når det gjelder det som har blitt rapportert i flere italienske medier, vil Inter understreke at vi absolutt ikke har tatt kontakt med andre trenere, andre klubber eller landslag. Klubben har kontrakt med Jose Mourinho til 2012, og alle er fokuserte på de viktige kampene som laget står foran, melder Inter i en pressemelding.