Ingen kontakt med Rijkaard

Frank Rijkaard har blitt linket mye til managerjobben på Anfield den siste uka, etter en ny sportslig nedtur på Merseyside - samtidig som han har forlatt sin jobb i Galatasaray. Hans agent forteller at det ikke har vært noen kontakt.

Frank Rijkaard er sammen med Kenny Dalglish og Manuel Pellegrini bookmakernes favoritt til å overta managerjobben på Anfield dersom Roy Hodgson sier opp eller får sparken. Spesielt Rijkaard har ofte blitt nevnt, ettersom han tidligere denne uka forlot sin jobb i Galatasaray, etter en skuffende serieåpning.

Det gikk til og med rykter om at den tidligere Barcelona-manageren var observert på Melwoodi dag - men hans agent tar det hele med ro, og sier at ikke er noe i ryktene.

- Vi har ikke blitt kontaktet av Liverpool. Frank tenker ikke på noen jobb for øyeblikket, han ønsker bare å legge det som skjedde i Tyrkia bak seg. Han er fremdeles i Tyrkia, sier agent Perry Overeem til SkySports News.

- Når eller dersom vi blir kontaktet, vil vi diskutere det, men det hjelper ingen å involvere seg i rykter på dette stadiet, avslutter agenten.