Ingen nye skader

Femkløver er fortsatt uaktuelt for Liverpool, men ingen nye skadeproblemer etter kampen mot West Ham. Positivt med flere målscorere mener Rafael Benitez.

Rafa bekrefter til liverpoolfc.tv at Martin Kelly, Fabio Aurelio, Martin Skrtel, Emilano Insua og Fernando Torres ikke er med til Madrid på grunn av skader, slik de alle var uaktuelle til møtet med West Ham. 3-0 seieren medførte imidlertid ikke noen nye problemer og Ryan Babel er tilgjengelig igjen etter suspensjon i Europa League. Maxi Rodriguez er som kjent ikke tilgjengelig i denne cupen da han har spilt kamper for nettopp Atletico Madrid.

Manageren kunne ellers fortelle at han hadde bedt den første målscoreren Yossi Benayoun om å bli mer egiostisk i nærheten av mål, og det var også positivt at David N'Gog kom i målprotokollen igjen.

- Vi har snakket med Yossi om det å score mer, forklarer Benitez.

- I de siste kampene har han slått pasninger og prøvd å skape åpninger for sine lagkamerater, men jeg sa til ham at han måtte avslutte og score flere mål selv. Mandag var derfor et godt eksempel på hva han kan være i stand til.

- Å starte uka med å score mål og få en seier var virkelig positivt. Det er alltid viktig å ha flere spillere som kan være i stand til å score mål da det gjør livet vanskeligere for motstandernes forsvarere. Hvis du har fire eller fem spillere som er målfarlige vil det bare være til det gode for laget.