Ingen store forandringer hos Newcastle

Den nye manageren Alan Pardew sier at han har arbeidet for lite med sine spillere til at han vil gjøre noen vesentlige forandringer i forhold til vanlig oppstilling for Newcastle.

- Vi har kun hatt én trening, under vanskelige treningsforhold, etter at jeg kom hit slik at det vil bli feil av meg å gjøre forandringer på hva som Chris (Hughton) har lagt opp til, sier Alan Pardew foran møtet med Liverpool kl 18.30 i kveld. En klubb han både har gode og mindre gode minner fra.

Kapteinen Kevin Nolan er imidlertid ventet å være tilbake etter skade, og Joey Barton kan også være tilgjengelige igjen.

Dette var laget som Newcastle startet med i siste kamp mot West Bromwich: Krul, Simpson, Taylor, Campbell, Jose Enrique, Routledge, Guthrie, Tiote, Gutierrez, Carroll, Ameobi.

Det ble tap 1-3 borte mot WBA, og skjærene har bare tatt to poeng på de fem siste ligakampene. På de tre siste oppgjørene på St. James’ Park har det blitt 1-2 for Blackburn, 0-0 mot Fulham og 1-1 mot Chelsea.

- Det er en klubb jeg føler jeg har noe ugjort mot, så forhåpentligvis kan vi greie å vinne, sier Pardew om duellen mot de røde fra Merseyside. Som spiller var han med å slå Liverpool 4-3 for Crystal Palace i semifinalen i FA-Cupen i 1990, men fikk også sitt mest smertelige nederlag som manager da en utligning fra Steven Gerrard i finalen 16 år senere gjorde at Liverpool gikk bort og vant pokalen på straffespark.

- Jeg har blandede opplevelser mot den klubben. Det er rart, men Liverpool er et lag som alltid synes å komme i min vei.

- Noe vi må bli bedre på er vårt spill foran egne supportere, fortsetter Pardew.- Hva vi ikke behøver er en ny skuffelse på lørdag.