Ingen straffe for Joe Cole i kveld

Liverpools nr.10 hadde ikke tatt på straffespark på 15 år da han misset foran The Kop, og tviler på om han kommer til å ta noen flere i karrieren.

Joe Cole skulle øke til 2-0 i 2.omgang mot Trabzonspor på Anfield, etter at Lucas var blitt felt, men et tamt forsøk fra straffemerket ble reddet av den tyrkiske keeper. Nå avviser playmakeren at han kommer til å gå fram i kveld dersom de røde skulle få straffe, og trolig vil det heller ikke være aktuelt om hjemmelaget skulle vinne 1-0 og det blir straffespark-konkurranse om å nå gruppespillet i Europa League.

- Det var ikke noe bra straffespark, jeg er ingen straffeskytter. Jeg har ikke tatt en straffe på 15 år og det kan være at jeg må vente i 15 år til før jeg tar ett til.

- Jeg er avslappet og fornøyd, fortsetter Joe Cole etter en uke hvor han ble utvist, ble tatt for å ha kjørt for fort og så misset straffe foran The Kop. – Jeg prøver å ta det positive ut av alt jeg har gjort så langt. Jeg ønsker å skape mål og hjelpe laget. Jeg er fortsatt ikke hundre prosent i kampform. Jeg elsker å være i Liverpool, byen er herlig og har virkelig energi.

- Jeg har lagt opp til to mål på to og en halv kamp og hvis jeg fortsetter slik tror jeg alle vil være fornøyd. Jeg har satt meg selv høye mål og ønsker å gjøre det bedre enn jeg har gjort det hittil, men jeg har tro på at vil komme på plass etter hvert. Jeg føler også at laget har mye mer å gå på.

- Trabzonspor er et godt lag og det er alltid vanskelig å spille i en fiendtlig atmosfære, men vi må ha tro på at vi kan komme oss videre.

- Det kan være at vi behøver et mål til. Vi har en jobb å gjøre og må sørge for å fullføre den. Vi må være klare for en fight.