Inter dropper Liverpool-duo?

I følge The Times havner ikke Javier Mascherano i Inter, etter at klubben har trukket seg fra avtalen. Hodgson sier Inter var interessert i to spillere, men kommer ikke til å kjøpe dem. Oppdatert!

I hele sommer har Javier Mascherano blitt linket til gamlesjefen Rafa Benítez i Inter. Han ble lovet i fjor at han skulle få sin overgang dersom noen la Liverpools prisforlangende på bordet. I går sa Roy Hodgson at Inter kunne glemme å få spilleren på billigsalg, og i dag rapporterer The Times at Inter dropper spilleren.

Dirk Kuyt har blitt kraftig linket til Inter i dag, og i nederlandsk media skal han være nær en overgang. En uttalelse fra Roy Hodgson i The Times i dag kan tolkes til at begge spillerne forblir på Liverpool - eller i det minste ikke havner i Milano.

- Jeg tror Inter kun var interessert i to spillere, men de kommer ikke til å kjøpe dem. Moratti sa at de ikke kom til å gjøre det,  sier Hodgson til The Times.

Oppdatert: Roy Hodgson skal ha kommet med flere sitater om saken:

- Jeg pratet med Massimo Moratti på telefonen på onsdag. De kommer ikke til å kjøpe noen Liverpool-spillere, og Dirk er i den kategorien, er han ikke?

Han skal også ha antydet at planen er at Alberto Aquilani returnerer til Liverpool etter utlånsperioden i Juventus. Italiensk media hevder at Torino-klubben har en opsjon på kjøp av spilleren for €17 millioner.