Interesse for Ben Arfa

Marseille-spilleren Hatem Ben Arfa er siste spiller ut der Liverpool er blant mulige kjøpere. Ben Arfa vil bort fra den franske solkysten og drar gjerne til England.

Hatem Ben Arfa er den franske gullgutten som scoret det fine målet fra langt hold i landskampen mot Norge på Ullevaal for noen uker siden. Frankrike tapte kampen, men Ben Arfa viste nok til å gi europeiske toppklubber beskjed om sitt talent.

Foreløpig har klubber som Newcastle og Werder Bremen sittet i førersetet for kjøp av spilleren, som har gitt beskjed til Marseille om at han vil bort. Ifølge Daily Mail skal Liverpool og Manchester United være blant klubbene som nå ønsker å holde seg orientert om kjøpemulighetene.

Playmakeren med nordafrikanske aner har allerede blitt tilbudt en kontrakt med Werder Bremen og en ikke navngitt toppklubb i Premier League, som ifølge agent Michel Quazine ikke er Newcastle.

Newcastle ønsket å ta Ben Arfa på et sesonglangt lån, men det eneste de oppnådde var å gjøre hans arbeidsgiver sinte etter tilbudet de kom med.

Bremen trenger en erstatning for Mesut Özil, som de nylig solgte til Real Madrid og hadde et bud på 6,6 millioner pund akseptert av Marseille

- Identiteten til den engelske klubben som nå har kontaktet Marseille og oss, vil bli en stor overraskelse, sier agent Quazine, med franske reportere som antydet at det enten var snakk om Liverpool og Manchester United. Everton skal også ha blitt tilbudt spilleren.

- Vi fortsetter forhandlingene og er i ferd med å gjøre ferdig en kontrakt, sier Quazine, som er hemmelighetsfull så det holder i dette arbeidet.

Spilleren selv ønsker å spille fotball, men har gjort det klart at det ikke blir i Marseille.

Det er ikke kommet bekreftelser fra Liverpool FC om en eventuell interesse for Hatem Ben Arfa.