Jakter Eden Hazard

En spiller som har blitt linket til de røde i hele høst har vært belgiske Eden Hazard som spiller i franske Lille. Liverpool Echo bekrefter i dag at 19-åringen er et overgangsmål for Liverpool FC.

I hele høst har navnet Eden Hazard vært et som ofte har dukket opp i forbindelse med Liverpool FC og spilleforsterkninger. Også før Liverpools nye eiere og Damien Comolli kom inn, var det et navn som stadig dukket opp. Med strategien om å kjøpe inn unge lovende spillere skal den offensive midtbanespilleren passe fint inn, da han kun er 19 år, men allerede en etablert landslagsspiller med 17 A-lagskamper for Belgia.

Liverpool Echo hevder at Hazard er et overgangsmål for de røde. Roy Hodgson og speider Laurent Viaud skal ha hatt sine øyne på spilleren, da han var med på å sende Lillle til topps av Ligue 1 på søndag. Også Kenny Dalglish speidet på unggutten i en Europa League-kamp mot Levski Sofia for noen uker siden.

Hazard skal ha en prislapp på £18 millioner, men de røde skal i følge lokalavisen ha håp om at de kan få hans underskrift ved å kunne love førstelagsspill.