Johnson erkjenner formsvikt

Glen Johnson er klar over at han har spilt svakt, og det er ingen problemer med manager Roy Hodgson. Dirk Kuyt fikk tips før straffesparket. Grant skyldte på skader.

- Det var ikke nødvendig at sjefen fortalte meg det, jeg har visst at jeg ikke har spilt opp mot mitt beste, fortalte Glen Johnson pressen etter kampen mot West Ham. En kamp hvor høyrebacken scoret et mål og var en av banens beste. Tidligere har media prøvd å gjøre mye ut av at Roy Hodgson har kritisert den engelske landslagsspilleren og hans form.

- Jeg er ærlig med meg selv og vet hvor bra jeg kan spille, slik at det var hyggelig å få en scoring igjen.

- Dette var saken som var en storm i et vannglass, sier Hodgson om skriveriene som antydet konflikt mellom ham og Johnson. – Jeg har alltid hatt et godt forhold til ham.

- Normalt er det Stevie som tar straffene, slik at han ga meg et lite tips foran kampen og det hjalp. Han sa at jeg skulle skyte midt i mål og det er hva jeg gjorde, sier Dirk Kuyt etter at han satte inn 2-0 mot West Ham fra 11 meter. Fjernsynskameraene viste at nederlenderen umiddelbart løp mot direktørboksen og hilste mot Gerrard.

- Jeg synes vi spilte bra i første omgang, vi presset dem bakover og jeg synes Glen scoret et flott mål. Etter det fortsatte vi å spille fotball og skape sjanser.

- Alle vet at vi kommer til å savne Stevie veldig mye de neste par ukene, forhåpentligvis vil han være tilbake så fort som mulig, men jeg tror vi viste i dag at vi er mer enn to spillere.

- De må vite at det ikke er lett med så mange spillere ute, sa manager Avram Grant hos West Ham, som fikk mye pepper fra egne supportere i Anfield Road End.

- Vi har spilt bra de siste ukene og ikke vunnet kamper vi hadde fortjent å vinne. Vi kom imidlertid aldri inn i denne kampen i første omgang, selv om jeg er fornøyd med hvordan spillerne ga respons etter pause. Vi spilte likevel ikke like bra som vi har gjort tidligere. Kanskje var det fordi vi manglet så mange spillere i nøkkelposisjoner på midtbanen.