Johnson finner formen

Roy Hodgson var veldig fornøyd med hvordan Glen Johnson spilte i lørdagens seier mot West Ham, og tror han er en av flere spillere som omsider finner formen etter VM.

Glen Johnson har slitt med dalende formkurve etter noen fine førstemåneder i Liverpool-drakta. Prestasjonene hans mot slutten av forrige sesong, og starten av denne, har ikke stått til prislappen - men Roy Hodgson tror at pausen spilleren fikk i forbindelse med sin siste skade vil bedre spillet hans på banen.

- Det var en forestilling på hans nivå. Han er en av våre stjernespillere, og spilte en glimrende kamp, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Det var bra for Glen. Disse spillerne har kommet tilbake fra VM, og det er mulig at det er først nå de starter å finne formen sin igjen. Den påtvungne pausen han har hatt har kanskje gjort han godt, fordi han var livlig på lørdag, både offensivt og defensivt, avslutter Hodgson.

Glen Johnson havnet på baksiden av Daily Mail, hvor det ble hevdet at 26-åringen var misfornøyd med taktikken til sin manager. Etter kampen mot West Ham sa spilleren at han hadde hatt fått rensket luften med sin manager, og at han gjerne ønsket å finne tilbake igjen til sin beste form.