Johnson inn igjen på laget

Glen Johnson er nå skadefri, og vil starte morgendagens kamp mot West Ham. Roy Hodgson ignorerer ryktene om at høyrebacken kan være på vei ut av klubben, og han har som sitt førstevalg.

Glen Johnson har stått over kampene mot Chelsea, Wigan og Stoke, men er nå skadefri, og er ventet å gå rett inn på laget mot West Ham i morgen. Den siste tiden har 26-åringen blitt linket bort fra klubben, etter at Daily Mail meldte at han var misfornøyd med taktikken og spillestilen til Roy Hodgson. Manageren selv ignorerer ryktene, og sier at han har et godt forhold til spilleren. På spørsmål om fremtiden til den engelske landslagsbacken er på Anfield, så tror Hodgson det.

- I mine tanker,, så er den det, og slik han tenker, så er den også det. Igjen så prater vi om storm i vannglass, og folk som prøver å lage historier ut av ingenting, sa Hodgson på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Mitt forhold til Johnson har vært veldig bra siden jeg kom til klubben, og han har alltid spilt i laget når han har vært frisk. Slik jeg ser det er han Liverpools høyreback, og Englands høyreback, og vi er glade for å ha han tilbake på laget nå som han er skadefri igjen, avsluttet manageren.