Johnson sannsynligvis ute

Glen Johnson har mistet de siste kampene på grunn av en ankelskade, og ser også ut til å miste morgendagens kamp mot Blackburn. I såfall vil Jamie Carragher igjen vikariere på høyrebacken. Agger definitivt ute.

Roy Hodgson bekreftet i dag til Liverpoolfc.tv at Glen Johnson ser ut til å miste morgendagens kamp mot Blackburn, på grunn av ankelskaden som har holdt han ute de siste kampene. Han har fått behandling på Melwood den siste uken, men kunne ikke trene i går slik man hadde håpet.

- Glen prøver å bli klar, men det ser ikke bra ut for søndag for øyeblikket. Jeg har ikke utelukket han helt, men jeg håpet at han kunne delta på treningen på fredag etter at vi kom tilbake fra Napoli. Dessverre gikk det ikke slik, så vi må se det an, sier Hodgson til Liverpoolfc.tv.

Da blir det enda en kamp for Jamie Carragher på høyrebacken, med Kyrgiakos og Skrtel i midtforsvaret, og Konchesky på venstreback.

- Dersom Glen ikke spiller, vil Jamie spille høyreback. Carragher vil spille der du ber han spille, og han er en utrolig spiller og tjener for denne klubben. Han og Steven Gerrard er hva denne klubben handler om.

- Jamie er midtstopper, og det er der jeg synes han skal spille. Jeg liker ikke å flytte han til back, men det vil være feil å sette unge Martin Kelly inn på laget og holde spillere som Skrtel og Kyrgiakos ute. Vi behøver rutinen.

Han bekreftet også at Daniel Agger fremdeles er uaktuell, med sin leggskade.

- Daniel har et problem med leggen, og følte seg også syk, så det er ingen sjanse for at han spiller på søndag.

Fernando Torres, Steven Gerrard og Raul Meireles er ventet å gå rett inn på laget, etter å ha blitt spart mot Napoli i Europa League.