Johnson tror fortsatt på tittelkamp

Glen Johnson tror fortsatt at Liverpools lag er sterkt nok til å kjempe om titler denne sesongen.

Glen Johnson har hatt bedre gebursdager enn i går. Som sine lagkamerater ble han i perioder lekt med av aggressive og kjappfotede Manchester City-spillere. Også Johnson har en dagen derpå i dag, som alle røde spillere og supportere, men ikke verre enn at en tabellposisjon som viser at Liverpool per dags dato er det 17. beste Premier League-laget ikke tar fra han alt motet for fortsettelsen.

Høyrebacken mener at Liverpool kan slå tilbake og være seriøse utfordrere til titler også denne sesongen. Landslagsspilleren mener at spesielt ankomsten til Joe Cole viser at manager Roy Hodgson har satt sammen en tropp som kan bli en virkelig trussel mot den mer etablerte gruppen på fire topplag. Med danske Christian Poulsen vil midtbanen bli styrket, og Johnson ser fram til å slå tilbake mot alle dem som var så høylytt kritiske siste sesong.

- Det har vært stort å se alle de nye signeringene komme hit, sier Johnson til LFC Weekly.

- Alle vet hva Coley kan gjøre og han og han er atter en stor tilvekst til denne troppen. Med Christian Poulsen så vokser troppen seg større og sterkere. Mange kom med sterk kritikk om oss siste sesong. Noe av kritikken gikk på at vi ikke hadde styrke i flere posisjoner, men det har vi nå.

- Vi fikk enda et løft da nyheten kom om at Stevie og Fernando ble på Anfield. Det siste spillerne i et lag ønsker å se er at de beste spillerne drar. Supporterne ønsker ikke å se det og det ønsker ikke managerne heller. Det er bra for alle at gutta ble her og jeg tror vi er nesten der når vi snakker om den perfekte troppen, sier en optimistisk Johnson dagen derpå.