Jones besto sjekken

Etter det Liverpool.no erfarer skal Brad Jones ha bestått den medisinske sjekken, og vil bli Liverpool-spiller. Agger og Mascherano står mest sannsynlig over kampen torsdag med hjernerystelse og stram lyske. Aquilani var syk - Torres vil bli involvert mer på torsdag.

Etter det vi i Liverpool.no erfarer, skal Brad Jones i dag ha bestått den medisinske sjekken, og vil dermed underskrive sin kontrakt med Liverpool FC.

I gårsdagens kamp skal Daniel Agger ha fått en hjernerystelse da han fikk en ball midt i ansiktet. Han vil bli sjekket regelmessig i dagene fremover, og vil sannsynligvis ikke spille torsdagens kamp mot Trabzonspor.

En annen som sannsynligvis vil stå over mot tyrkerne er Javier Mascherano. Han hinket av banen med en stram lyske i går, men skal være klar til mandagens kamp på City of Manchester Stadium.

Mange reagerte på at Alberto Aquilani verken var på banen eller benken i går, men det skal skyldes at han slet med sykdom. I tillegg til det har han også slitt med en vond lyske den siste tiden.

Fernando Torres ble skadet i VM-finalen, og gjorde sitt comeback som innbytter i går. Han vil også på torsdag få en del spilletid, og det er forventet at han vil spille mer da enn han gjorde i går.