Jovanovic ber om tålmodighet

Milan Jovanovic ber røde supportere om å være tålmodig med serberen.

Mye av fokus ligger på spillere som Torres, Gerrard, Mascherano og Reina. Nykomlinger, som Milan Jovanovic, får være i fred. Serberen har fått smake på nivået og har gjort sine saker brukbart siden han kom til Merseyside. Nå ber han røde supportere om å være tålmodig med ham.

Nå lover han at det vil komme mer fra ham i nær framtid. Samtidig vet han at det vil ta tid å akklimatisere seg til et nytt liv i et nytt land og en ny spillestil. Han sier Jovanovic at han er overbevist om at det ikke vil ta lang tid før han når toppgiret.

Til avisen The Independent sier han at han henter inspirasjon fra sine landsmenn, Nemjana Vidic i Manchester United og Branislav Ivanovic i Chelsea, og håper han vil følge fotsporene deres.

- Jeg må være sterk og tenke kjappere for å tilpasse seg et nytt land og en ny fotballstil. Det vil ta tid, slik det har for både Vidic og Ivanovic. På de første seks månedene spilte de knapt en kamp, sier han til The Independent.

Jovanovic håper han kan skape seg et navn på egen hånd i engelsk fotball, men aksepterer at få Premier League-supportere vet særlig mye om ham.

- Det er normalt siden jeg spilte i den belgiske ligaen og engelske fotballsupportere finner ikke dette særlig interessant. Men i Standard Liege spilte vi i Champions League og slo senere Everton i Europa League. Hvis jeg tvilte på om jeg var god nok, så ville jeg aldri tatt steget og kommet hit, sier Jovanovic til avisen.