Jovanovic takker for mottagelsen

Milan Jovanovic takker The Kop for mottagelsen han fikk mot Arsenal på søndag. Serberen vet at Trabzonspor er et godt tyrkisk lag.

Milan Jovanovic hevder at han aldri vil glemme det øyeblikket han hørte navnet sitt på Anfield for første gang på søndag.Det tar ofte tid før nye spillere får en egen sang av The Kop, men for Milan Jovanovic gikk det bare to kamper, etter den flotte opptredenen mot Arsenal. Supporterne ble svært begeistret da serberen tok ballen fra Bacary Sagna i åpningsminuttene. Så ble navnet hans sunget da han ble byttet ut med Maxi Rodriguez i det 65. minutt.

- Det føltes veldig spesielt. Jeg er veldig glad. Jeg vil aldri, aldri glemme den dagen og det øyeblikket, sier Jovanovic til Liverpoolfc.tv.

- Jeg ble veldig stolt. Det er noe spesielt å spille for Liverpool. Det er ikke det samme som å spille for andre klubber.

29-åringen fikk Liverpools første mulighet i kampen, men fra skrått hold skjøt han til side fro Manuell Almunias mål.
- Kanskje kunne jeg ha gjort bedre, men jeg håper å gjøre det neste gang, tilføyer han.

Neste oppgave for Jovanovic & co er kampen mot Trabzonspor i play-off til Europa League. Roy Hodgson har sikkert studert tyrkerne godt, men Jovanovic har også skaffet opplysninger på egenhånd.
- Jeg har prøvd å få litt informasjon fra mine venner som spiller i den tyrkiske serien. De fortalte at vi møter et veldig godt tyrkisk lag. De vil prøve å skape en overraskelse på Anfield, så vi må være forsiktige. Vi må konsentrere seg.

- Det er ingen lett kamp. I moderne fotball eksisterer ikke slike kamper. Det er en vanskelig kamp. Selvfølgelig er vi favoritter, men vi vil ikke gå videre til neste runde med mindre vi jobber hardt. Det er aldri lett å reise til Tyrkia heller, så det er viktig vi får et godt resultat på Anfield.

Hodgson ledet Fulham til Europa League-finalen forrige sesong. Jovanovic tror Liverpool kan ta enda et steg lengre denne gang, men håper ikke å spille Europa League i 2001/12.
- Det er en stor sjanse for oss å vinne et svært viktig trofé. Det er en sterk turnering, spesielt i år med lag som Juventus. De er et veldig stort europeisk lag. Men jeg håper virkelig vi vil spille Champions League neste sesong. Jeg håper vi kan nå topp fire og at det bare blir én sesong med Europa League-fotball.