Juventus' interesse avtar

Juventus har vært ute etter Rafael Benítez som etterfølger etter Alberto Zaccheroni siden januar, men ifølge Liverpool Echo har Torino-klubben nå skiftet fokus til Sampdorias Luigi del Neri.

Liverpool Echo skriver at Juventus-president Andrea Agnelli sies å foretrekke del Neri fremfor Benítez til å føre Seie A-klubben tilbake til Champions League etter en skuffende 7.plass denne sesongen.

Juventus har mislyktes med å hente Rafael Benítez fra Anfield, og italienerne forventes å offentliggjøre del Neri som ny trener denne uken sammen med Sampdorias sportsdirektør Giuseppe Marotta.

Det vil få slutt på spekulasjonene som setter Benítez i forbindelse med Torino-klubben, men rapporter fra Italia utelukker likevel ikke at Rafael Benítez kan ta over en Serie A-klubb til sommeren.

Både Inter og AC Milan hevdes å følge situasjonen på Anfield. Milan har allerede skilt lag med Leonardo, mens Inters Jose Mourinho kan komme til å erstatte Manuel Pellegrini i Real Madrid.

Rafael Benítez foretrekker å bli i Liverpool, men med klubben til salgs og økende gjeld er det ikke klart hvor store transfermidler som stilles til disposisjon.

Så lenge Rafael Benítez’ fremtid på Anfield er uavklart fortsetter spekulasjonene om mulige etetrfølgere til spanjolen. Aston Villa-eier Randy Lerner er ikke villig til å gi slipp på Martin O’Neill.
- Hva meg angår så henter ikke Liverpool Martin O’Neill fra Aston Villa, kommenterer Lerner.

Kilde: Liverpool Echo.