Kandidater til daglig leder intervjues fredag

The Telegraph melder at Liverpools eiere vil intervjue kandidater til stillingen som ny daglig leder i fotballklubben på fredag. De håper å kunne foreta en ansettelse på nyåret.

John Henry og Thomas Werner har hyret headhunter-firmaet Spencer Stuart for å sette opp en liste med kandidater til stillingen som egentlig har vært ubesatt siden Rick Parrys avgang, selv om Christian Purslow fungerte i rollen frem til NESV kjøpte klubben.

NESV er ute etter å finne en forretningsmann med interesse for og erfaring med fotball. Amerikanerne har som kjent vært i England denne uken, blant annet med tanke på å fylle denne viktige stillingen.

- Vi ønsker å ha de riktige folkene på plass i ledelsen. De riktige folkene til å velge spillere og den riktige daglige lederen, slik at vi kan tjene penger for å kutte forspranget til topplagene, uttalte John Henry til LFC TV på mandag.

The Telegraph hevder at tidligere daglig leder i det engelske fotballforbundet, Liverpool-supporteren Brian Barwick, har blitt linket til jobben. Det har også tidligere Arsenal-direktør Keith Edelman. Sistnevnte fungerte som konsulent da NESV tok over klubben.