Kelly akter å gi Johnson kamp

Martin Kelly akter å gi Glen Johnson kamp om backplassen neste sesong. Den unge forsvarsspilleren håper å legge skademarerittet bak seg, og spille langt flere kamper i 2010/11.

Sesongen er over for Kelly, etter at han ble operert for en meniskskade den 31.mars. Tre førstelagskamper fikk han notert seg for. Det hadde trolig vært langt flere om ikke han hadde blitt skadet i debutkampen mot Lyon i høst. Nå ser høyrebacken frem mot neste sesong.

- For en ung spiller er det ingen bedre høyreback i landet jeg kunne lære av enn Glen Johnson. Hans evne til både å forsvare seg og gå fremover er utmerket, sier Kelly til LFC Weekly.

- Jeg har lært svært mye av Glen etter at han kom til klubben. Han er en livlig gutt, som hjelper meg hele tiden. Alle spillerne liker ham, da han er en svært åpen person, legger han til.

- Det blir vanskelig å ta fra ham plassen på laget, men jeg må forsøke. Det kommende året håper jeg å legge så mye press på ham som mulig, og ta vare på sjansene jeg får, avslutter Kelly.