Kelly og Wilson berømmes

Legendene Alan Hansen og Kenny Dalglish trekker fram klubbens unge forsvarere Martin Kelly og Danny Wilson som to spillere som kan ha en fremtid på Liverpools førstelag.

I sine spalter i LFC Weekly gir Hansen og Dalglish uttrykk for den nytten det er at Liverpool er sikret videre spill i Europa League på nyåret, og det allerede før den siste kampen i gruppespillet mot Utrecht er unnagjort. Med hva som i realiteten er et reservelag har Roy Hodgson også hatt muligheten til å gi noen av de unge spillerne i førstelagstallen en sjanse i denne turneringen. Alan trekker fram Martin Kelly blant disse, mens Kenny har forhåpninger til landsmannen Danny Wilson.

- En jeg tror kan bli et aktivum for Liverpool er Martin Kelly, mener Alan Hansen.

- Kelly har gjort det virkelig bra i Europa League, hvor han har vært en av de som har vært mest involvert. Han har også spilt både som høyreback og midtstopper. Å komme inn på et lag som har slitt en smule, og prestert på den måten som han har gjort, er godt å se.

- Jeg liker Kelly. Jeg liker måten han leser spillet på og jeg liker måten du umiddelbart kan se at han først og fremst er en forsvarer.

- Den første gangen jeg så ham spille for Liverpool tenkte jeg med en gang, “jepp, han har en sjanse”. Han er en type spiller som hvis han blir benyttet regelmessig, kommer inn i en rytme for et lag som gjør det bra, da vil han virkelig ha en sjanse til å bli et stort pluss for Liverpool Football Club.- Jeg snakket med Danny for noen uker siden og sa at han hadde muligheten til å få en god fremtid i denne klubben, forteller Dalglish om Danny Wilson.

- Han er en som spilte for Rangers mot Celtic da han var 18 år gammel og som gjorde det bra. Hvis du er i stand til det, da må du noe ved deg.

- Jeg synes ikke han minsket sine sjanser med sitt spill mot Steaua. Nå må han fortsette å utvikle seg og ta vare på de mulighetene han får.