Kelly spiller hvor som helst

Martin Kelly vet ennå ikke hav som er hans beste posisjon på banne, men forsvarsspilleren spiller der han blir plassert av Roy Hodgson. Ser frem til sommerens EM-sluttspill for U21.

Martin Kelly har som oftest spilt høyreback for Liverpools førstelag de gangene han har fått sjansen, men på utlån til Huddersfield ble han benyttet på motsatt side. På akademiet begynte han karrieren som midtstopper.
- Jeg er ennå ikke sikker på hva som er min beste posisjon, uttaler Martin Kelly til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har spilt midtstopper for England U21, men for tiden spiller jeg høyreback for Liverpool. Det trives jeg med. Jeg jobber så hardt jeg kan får å tilpasse meg.

- Det spiller ingen rolle hvor jeg spiller for Liverpool. Jeg ser bare frem til hver kamp og gi mitt beste.

Det har vært en positiv sesong for Martin Kelly. Han har fått spille en rekke kamper for førstelaget og har også debutert for England U21. Til sommeren venter EM-sluttspillet for U21 i Danmark.
- Det kommer til å bli en flott sommer. Vi har en god tropp. Jeg håper at jeg blir involvert. Vi har en treningskamp mot Tyskland til uken. Forhåpentligvis vil jeg få sjansen til å vise manageren hva jeg kan.

- Det å spille i U21-EM vil bli en fantastisk erfaring for meg. Å være en del av troppen til Stuart Pearce er også bra for min utvikling. Jeg kan lære mye fra ham.

- Jeg trives bestandig når jeg reiser av gårde med Englands U21-tropp. Jeg kan ikke vente på turneringen i Danmark.