Kelly trives under Roy

Martin Kelly har fått tillit i de tre Europa League-kvalifiseringskampene denne sesongen, og tror at Roy Hodgson kan hjelpe ham til å bli en bedre spiller. Stort å debutere på England U21.

Martin Kelly fikk tillit for tredje gang denne sesongen mot Trabzonspor torsdag.
- Jeg trives med å få disse mulighetene. Det var flott for meg å spille igjen, og alt er flott erfaring for meg, sier Martin Kelly til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har ikke spilt i en kamp med slikt temp siden Lille i Champions League forrige sesong, så jeg nøt det.

- Vi kunne ha scoret flere enn ett mål i første kampen, men vi får ta det fordi vi holdt buret rent mot et godt lag. Det er bedre å reise dit med 1-0 enn 0-0.

- Manageren har gitt meg mye selvtillit. Jeg må bare ta alt innover meg og lære av slikt som dette. Det vil gjøre meg til en bedre spiller. Han har fått en god stemning her og behandler alle på samme måte. Vi har jobbet mye på treningsfeltet. Han vil vise deg hvor vi kan forbedre oss.

- Det er også noen store spillere som Jamie Carragher som hjelper deg på trening og i løpet av kamper, og det er den beste treningen jeg kan få. Det står ikke tilbake for noe, og det ser bra ut.

Martin Kelly scoret i debuten for England U21 i 2-0-seieren mot Usbekistan U21.
- Det var en stor prestasjon å få min debut og et stolt øyeblikk for familien min, og så å score var en reell bonus for meg.