Kellys første fra start

Martin Kelly spilte for første gang fra start for England U21 i kveld. Han fikk 77 minutter i sin foretrukene rolle som midtstopper, før han ble byttet ut. Tyskland vant 2-0 i Wiesbaden.

Martin Kelly fikk starte kampen som midtstopper sammen med Michael Mancienne, da England U21 møtte Tyskland U21 til privatlandskamp i Wiesbaden.

Englands lagoppstilling:
1 Scott Loach, 2 Kieran Trippier, 3 Ryan Bertrand, 4 Jack Rodwell, 5 Martin Kelly, 6 Michael Mancienne, 7 Scott Sinclair, 8 Jack Cork, 9 Nathan Delfouneso, 10 Danny Rose, 11 Henri Lansbury
Reserver
13 Jason Steele, 14 Steven Caulker, 15 Ben Mee, 16 Josh McEachran, 17 Connor Wickham

Tyskland var det beste laget i første omgang, og skapte de farligste sjansene. De tok ledelsen etter 37 minutter, da keeper Loach ikke klarte å stoppe et skudd fra 20 meter etter en cornersituasjon. Konstantin Rausch var målscorer.

England byttet keeper i pausen, og satte inn Jason Steele. Etter 58 minutter kom Boris Vukcevic alene med Steele, og i det han forsøker å runde keeperen, så filmer han seg til et straffespark. Steele blir feilaktig vist det røde kortet. Med ingen flere keepere på benken, måtte utespiller Henri Lansbury gå i mål for England. Tyskland økte til 2-0 på straffesparket. Cenk Touson var eksekutør.

Martin Kelly ble byttet ut etter 77 minutter, til fordel for Bristol Citys Steven Caulker.